Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 15 de setembre del 2016

RÀDIO TERRA: CURS 2016-2017


El passat diumenge Diada de l'11 de Setembre, vam iniciar el curs 2016-2017 amb un programa especial, i des d'ahir hem estrenat una nova graella de programes, gràcies a un nou equip conformat per una desena de persones, més programes d'altres emissores que ens ajuden a teixir una xarxa de mitjans de comunicació a nivell nacional.

Per aquest motiu, us convidem a visitar al nostre nou web (laradio.cat o radioterra.cat) on trobareu la graella amb tots els programes nous, així com una nova secció de podcasts. Actualment, encara estem treballant per dotar de major funcionalitat el web (opció de descarregar podcasts, millorar l'accessibilitat, potenciar les xarxes socials) i també a nivell de tota la nova imatge corporativa i de disseny. Per això volem aprofitar l'ocasió per agrair la tasca ingent de l'Arnau i l'Enric de Riudoms, així com de l'Albert d'Esparreguera i el Toni d'Alfàs del Pi, que n'estan al capdavant.

El treball iniciat al mes de maig ha cristal·litzat aquesta setmana amb l'estrena de fins a vuit programes propis (http://laradio.cat/programes/?es_propi=1) i també la renovació de les llistes musicals. Si l'any passat us vau aprendre de memòria totes les cançons que sonaven durant tot el dia, no us preocupeu! Aquest curs, cada mes actualitzarem completament les llistes musicals amb els "hits" de sempre, però també amb les novetats discogràfiques del panorama musical català (gràcies Isma de Cerdanyola del Vallès, Adrià de Barcelona i Marta i Pol de Reus!).

També estem treballant en tasques comercials i en tasques de promoció per tal d'oferir-vos als socis i sòcies de Ràdio Terra entrades a concerts, sopars i d'altres promocions. Recordeu! Sense socis i sòcies Ràdio Terra no podria existir! Gràcies a tots i totes!

Esperem que gaudiu del nou web i la nova programació d'aquest curs. Com sempre, totes les crítiques i propostes seran ben rebudes en aquesta adreça de correu electrònic.

Salut i ràdio!