Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 7 de novembre del 2015

La Veu del País Valencià | Castelló pel Dret a Decidir

Font Castelló pel Dret a Decidir - Pel Dret a Decidir - La Veu del País Valencià



El Dret a Decidir, com a eina d’apoderament de la ciutadania, ja és una reivindicació en la  praxis comuna de moltes organitzacions del nostre País Valencià. Quan a principi del 2013 es plantejàvem la necessitat de situar el Dret a Decidir al centre del debat polític, tot i que n’érem conscients que hi havia un terreny adobat i que alguns agents i persones ja ho reivindicaven, no creiem però que tal concepte poguera socialitzar-se amb tanta rapidesa i amb tal profunditat. El Dret a Decidir ja és ací i ha vingut per a quedar-se.

Ara, una vegada assolit aquest primer i imprescindible objectiu, des de la PDaD ens encaminem, per la senda de l’autoorganització, a dotar de múscul i capacitat d’intervenció, de manera horitzontal i participativa, aquest concepte. És a dir, passar de les paraules als fets.

En aquesta línia de treball, el proper dimarts dia 10 de novembre a les 18,30h es presentarà l’assemblea de Castelló de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià.

L’acte tindrà lloc al saló d’actes de la Casa de Cultura, i intervindran Maria Nebot destacada activista per la llengua i la cultura que parlarà sobre el Dret d’Autodeterminació; Victor Tormo, sindicalista i exdiputat a les Corts valencianes que ho farà sobre els processos d’apoderament de la ciutadania; Oriol Artero impulsor de la PDaD a Castelló que ens explicarà el procés d’autoorganització de la Plataforma; i Antoni Infante coordinador de la PDaD que situarà en perspectiva els grans esdeveniments polítics i socials que estem vivim, com ens afecten directament i com podem intervenir en ells.

Us convidem a participar activament. Entre totes i tots podrem recuperar el poder de decisió sobre tots els aspectes de la nostra vida. Que les elits no ens furten altra vegada el poder que, almenys en potència, resideix en el poble.

Plataforma Pel Dret a Decidir