Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 9 de maig del 2018

ÚLTIMA HORA! #SantEsteveDeLesRoures s'agermanarà amb #MenorcaDeLesAlzines


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial



Menorca de les Alzines 09.05.2018

Aquest bonic poblet, quasi desconegut, de Menorca, al peu de l’Impressionant volcà que el senyoreja, ha estat descobert per un membre de la guàrdiacivil, en sortir de l’Hogar del Piolín (Típic local de la zona) després de fer-hi unes copes durant 17 hores.

Aquesta redacció s’ha posat en contacte amb la Batlessa de Menorca de les Alzines per confirmar el que venia essent un rumor des del moment de la descoberta, l’agermanament entre aquesta població i la població del Principat de Sant Esteve de les Roures, també descoberta per la guàrdiacivil.

Així la batlessa ens ha pogut confirmar “la voluntat de compartir un futur agermanats dels dos pobles, atesa la història comuna que ela agermana”. Sembla que s’han pogut superar les dificultats sobrevingudes els darrers dies i que semblaven impedir els actes de celebració de l’agermanament. Aquests actes tindran lloc els propers 31 i 31 de Juny a la localitat menorquina, amb una àmplia presència internacional.

“És un motiu d’orgull i satisfacció que la Reina d’Anglaterra presideixi aquests actes, ja que la Corona Britànica ha estat una tradicional aliada dels nostres pobles, i tenim pensat de sol·licitar-li l’integració en la Commonwealth”. Preguntada si estaven molt avançades les negociacions ens ha dit: “toquem fusta”, mentre s’acabava d’un glop el darrer gin que quedava.

Pels que vulguin viatjar als actes de celebració els recomanem el Bar del poble, El Hoigar del Buen Piolín, i sobretot que evitin el xiringuito Los de Llarena, que darrerament està portant molts problemes de convivència.


Com es pot comprovar al cartell, seran diversos els actes i actuacions; cal destacal la participació de Miquel Mariano, sa Traginada i es Parranderos. Els actes acabaran amb un Jaleo, la festa típica de Cavalls de Menorca.

Sembla ser que al Xiringuito de Los de Llarena, han contraprogramat una festa de rucs, però no sembla que hagi de comptar amb gaire assistència

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial