Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 15 de març del 2014

22 dies de tancament a un centre del País Valencià


Enllaçats NO Acatem i Enllaçats per la Llengua ens SOLIDARITZEM AMB LES COMUNITATS EDUCATIVES DE LES ESCOLES DEL PAÍS VALENCIÀ QUE LLUITEN PER L’ENSENYAMENT EN CATALÀ!!
I proposem una jornada de solidaritat dels Països Catalans amb la lluita per la dignitat que s'està donant al País Valencià. El setembre va ser a les Illes i ara passa al País Valencià. Amb les comunitats educatives al davant, la ciutadania s'està movent i està prenent iniciatives, mentre intenten que la informació resti en cada territori com a compartiments estancs.
TRENQUEM EL SILÈNCI CÒMPLICE I FEM DEL 29 DE MARÇ´UNA JORNADA DE SUPORT A LA LLUITA DEL PAÍS VALENCIÀ!!!

·         Convocatòries a centres educatius
·         Manifestacions i concentracions
Podeu enviar el vostre suport i documentació gràfica a enllacatsperlallengua@gmail.com

INFORMACIÓ:
La generalitat valenciana vol tancar centres que fan ensenyament en valencià. I no dóna resposta a més d’un centenar de famílies que demanen ensenyament en valencià. Com pot ser això? Ara que en Wert vol posar ensenyament en castellà als Països Catalans pagant per les administracions educatives, per davant d’altres necessitats més importants, al País Valencià es tanquen escoles que fan ensenyament en valencià. Però la gent resisteix. Des d’STEI i des d’Enllaçats per la Llengua organitzarem activitats de suport als companys del País Valencià que lluiten per un ensenyament de qualitat i en valencià.  
m. a. font
STEI (Illes Balears)

REBUT DE LA PLATAFORMA PROU DES DEL PAÍS VALENCIÀ

Ací tenim un gran exemple que és el CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs. Ja porten 22 dies de tancament. Estan fent una esplèndida feina i els pares, mares i mestres de l'escola estan demostrant dia a dia que estan units i que sí que es pot. Ens ha arribat la informació que Conselleria està intentant saber quins mestres estan donant suport al tancament i estan fent pressió. Espere que aguanten fins que comencem els nostres tancaments i entre tots tinguem més força.

El suport d'Enllaçats per la Llengua per a nosaltres és molt important. Sense voler, de vegades el negativisme s'enganxa i costa una miqueta alçar el cap!

Ací, el problema és que ha calat molt fons la idea que el govern fa el que els dóna la gana (i ben cert que és...) i que no podem fer res (amb açò ja no hi estic d'acord). La gent està més que farta del dia a dia del govern valencià i se sent impotent, a molts els és indiferent ja i la majoria assumeix que és el que ens toca perquè la majoria així ho vol (així almenys es va demostrar a les urnes). Sort que hi ha molta gent que té forces i fa per estirar de la resta. Sort que els uns als altres ens donem suport i ànims. A veure si entre tots fem veure que sí que podem fer front i plantar cara.


Us tindrem informats!