Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 24 d’octubre del 2012

DEFENSEM L'ESPAI MALLORCA

COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DEL COL·LECTIU CRITS I RENOU EN CONTRA DEL TANCAMENT DE L'ESPAI MALLORCA
Barcelona, 22 octubre 2012

Reunits a l’Espai Mallorca de Barcelona, l’assemblea de Crits i renou ha decidit, per unanimitat:

Considerar inacceptable la decisió unilateral del Gremi d’Editors de les Illes Balears de tancar l’Espai Mallorca de Barcelona sense tenir en compte cap de les parts implicades. Això demostra una nul·la consideració cap a les persones i els continguts que l’Espai representa. Igualment, les formes i els procediments en què s’ha transmès aquesta decisió considerem que són del tot inadmissibles.

Reclamar al Consell de Mallorca, al Govern de les Illes Balears i a l’Institut d’Estudis Baleàrics que es pronunciïn d’una manera clara i concisa respecte la decisió unilateral del Gremi i que aclareixen el seu posicionament: si avalen o no avalen aquesta decisió i per què.

Demanar al Consell de Mallorca, al Govern de les Illes Balears i a l’Institut d’Estudis Baleàrics que declarin la seva posició respecte la continuïtat i la utilitat de l’Espai Mallorca de Barcelona, tot fent un balanç de l’activitat ininterrompuda durant aquests darrers 15 anys.

Fer una crida a la societat civil perquè s’impliqui activament en la defensa d’aquest bastió cultural de les Illes Balears al continent i que difongui la problemàtica actual. Ens adrecem especialment a totes aquelles persones que disposen d’una tribuna d’opinió i d’acció privilegiada.

El col·lectiu d’usuaris Crits i renou comunica que, d’una manera imminent, es prendran les mesures de pressió oportunes per tal de resoldre el conflicte i mantenir l’espai i les seves activitats, com a punt d’irradiació, de trobada i d’intercanvi.