Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 16 de març del 2019

L'Estat s'encaputxa | Nerea Rodríguez

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial


"Quan els grups d'emmascarats nocturns armats amb un cúter defallien, enmig d'un complet aïllament social, han aparegut els funcionaris de l'Estat"


Resultat d'imatges de encaputxats

Nerea Rodríguez 


Ara la batalla que toca és contra els llaços grocs. Tot i que ja fa mesos que l’unionisme més caspós ha centrat part dels seus esforços en anar pels pobles i ciutats retirant aquests símbols; ha estat després de la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) d’obligar a la Generalitat a retirar tots els llaços grocs i les estelades dels seus edificis oficials que l’obsessió d’aquests col·lectius unionistes ha anat a més. També ho ha demanat la Junta Electoral de Barcelona a l'Ajuntament de la capital catalana -una ordre que ha acatat l'alcaldessa Ada Colau, a diferència del president Quim Torra.

Però aquesta setmana, en dues mantinades diferents, uns quants encaputxats han intentat treure el llaç groc de l’Ajuntament de Barcelona i del Palau de la Generalitat. La tranquil·litat amb la que actuen és absoluta. En els vídeos que circulen per les xarxes socials s’escolta com alguns d’ells criden “és un mandat judicial” o “és una ordre de Fiscalia”. La impunitat és total. Tant és així que Ciutadans va justificar el grup d’unionistes que va intentar treure el llaç groc del consistori barceloní. Després del ridícul de Waterloo i d’Amer, arriba la solidaritat amb grups d’encaputxats que actuen de matinada per treure un símbol tan violent com un llaç groc.


Quan els grups d'emmascarats nocturns armats amb un cúter defallien, enmig d'un complet aïllament social, han aparegut els funcionaris de l'Estat per mantenir viva la flama repressiva. Al final, l'Estat sempre s'acaba encaputxant.

Font: https://elmon.cat/opinio/35526/lestat-sencaputxa


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial