Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

divendres, 16 de novembre del 2018

Més per Menorca dóna suport al front sobiranista per a les europees proposat per Otegi i Torra

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

L'objectiu és traslladar a Europa la situació de retrocés democràtic que es viu a Espanya i defensar el dret d'autodeterminació dels pobles




Més per Menorca veu amb bons ulls la proposta de fer un front democràtic i sobiranista per a les pròximes eleccions europees. La proposta fou llançada pel coordinador general d’EH Bildu, Arnaldo Otegi, i recollida ahir pel president català, Quim Torra. Defensa la unió dels partits sobiranistes catalans, valencians, balears, gallecs i bascs, per sumar esforços als comicis europeus del mes de maig. L’objectiu és traslladar a Europa la situació de retrocés democràtic que es viu a Espanya i defensar el dret d’autodeterminació dels pobles.

La formació menorquina, que estudia ara si s’hi adhereix, considera que seria positiu tenint en compte que han estat tribunals europeus que han fet rectificar l’estat espanyol en sentències com les clàusules sòl i que en un futur hauran de pronunciar-se sobre l’impost de les hipoteques o el dret de llibertat d’expressió. Amb tot, Més per Menorca sosté que la seva prioritat són les eleccions locals, insulars i autonòmiques.


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial