Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 17 de gener del 2018

SIGNEU LA INICIATIVA CIUTADANA EUROPEA: 1M de signatures per la diversitat lingüística i cultural a Europa.

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

A la Unió Europea hi ha

uns 50 milions de persones


que pertanyen a una 
comunitat minoritària nacional o lingüística.

Les minories fan que Europa sigui més rica.

Firma la petició per ajudar a proporcionar un futur millor per a les 
minories nacionals i les comunitats lingüístiques d'Europa!



Els drets de les minories nacionals i lingüístiques no sempre es respecten. En molts casos, la seva llengua i cultura estan en perill. Aquestes comunitats volen tenir la possibilitat de viure la vida segons les seves pròpies tradicions. Si volem mantenir una Europa diversa, ha arribat el moment d'ajudar i promoure els seus valors.

La Iniciativa SafePack per a comunitats minoritàries no vol prendre res a les comunitats majoritàries o d'Europa. Simplement vol fer-la més diversa comptant amb totes les seves llengües i cultures.


Contribueix fortament a la diversitat lingüística i cultural d'Europa. Juntament amb altres agents europeus vol definir el futur d'Europa; un futur en el qual no només es tinguin en compte les grans llengües o cultures dominants, sinó també les minories. Per tant, pretén protecció i suport per a la preservació de la seva identitat. Això és el que la Minority SafePack Initiative demana.


Signa la petició i converteix la Unió Europea en un lloc on cada persona que pertanyi a una minoria nacional o un grup d'idiomes pugui sentir-se com a casa!

SIGN THE PETITION

(cal canviar la llengua a anglès o espanyol perquè funcioni el formulari)





Per donar suport a aquesta Iniciativa Ciutadana Europea, cal ser ciutadà de la UE (nacional d'un estat membre de la UE) i tenir l'edat per votar a les eleccions al Parlament Europeu (18 anys excepte a Àustria on l'edat de votació és de 16).

Per obtenir més informació sobre regles i condicions per a les Iniciatives Ciutadanes Europees: http://ec.europa.eu/citizens-initiative

Fes-te amic de Minority SafePack!

Volem parlar amb tots els ciutadans europeus sobre la nostra iniciativa, sobre el valor de les minories autòctones de les nostres societats. Hem de presentar la iniciativa Minority SafePack a les regions i als Estats membres. Volem iniciar un diàleg amb la majoria, els mitjans de comunicació i els responsables de la presa de decisions, i proclamem conjuntament que la protecció de la diversitat cultural i lingüística d'Europa és una causa comuna. Per descomptat, volem recollir tots els mil milions de signatures que necessitem, i fins i tot més!

La major ajuda és signar el MSPI i promocionar-lo a les vostres pròpies xarxes. No obstant això, podeu fer-ho encara més:

RECOLLIDA DE SIGNATURES!

DONACIONS!

IMPRIMIR I REPARTIR!

FER M'AGRADA I COMPARTIR


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial