Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 23 de maig del 2015

ADA COLAU: Feta la llei, feta la trampa.

Soc jurista, i per tant se de sobres les martingales que a vegades, ens obliguen a fer les normes carents de sentit comu, per buscar la justicia o justificació de determinada activitat que no s'hi havè prou bé. 

Pero una cosa es mirar de forçar la interpretacio de la llei en defensa del nostres interessos legítims i altre jugar a ser un ventatgiste espanilat per treure'n profit en benefici propi i en perjufici de tercers. 
Ahir la senyora Ada Colau a tv3 es va encarregar de repetir que ella no era ICV-EUA, defugint de totes les preguntes, per altra banda capciosos, que li feia un pepero Fernández que no va aconseguir ni per un moment desestabilitzar a la ventatgista Colau. A la senyora que fa un any assegurava que mai entraria en politica, sense que ningu li ho preguntes, unicanent li interessava un cara a cara amb el segon alcalde de Barcelona, mes ben valorat de la democracia, conscient que qui podia passar-li per l'esquerra, i a mes, amb un discurs molt mes coherent i nacional, no hi era, per que ella, que no es ICV, sino Guanyem Barcelona, sabia ben veque alli no hi era cap representant de les CUP; la llei electoral prohibeix, atemptan als principis democràtics, mes elementals, que qui no tingui representacio anterior en l'òrgan al que ara es presenta candidatura, no pot intervenir en les campanyes electorals en curs. Es una norma absurda, ilegal i adhuc l'inconstitucional, pero aixo ahir a ningu li importava. En quatre anys canvien moltes coses, canvia el cos electoral, canvien les opinions de les persones, pero la llei electoral es fa un retorn al passat, com si volgués fer-nos oblidar per que estem enfadats amb els nostres representants si no ho han fet com varen dir que ho farien, i tapa la boca a les veus noves que ens poden donar una sortida nova. Ada Colau es va aprofitar ahir d'una interpretacio mesquina de la norma, ha que ella, sense tenir cap representacio a l'Ajuntament actualment parlava per boca d'ICV-EUA, amb qui esta coaligada en aquesta aventura que va jurar i repetir que mai iniciaria. Ho va fer, a consciencia, amb un ventatgisme digne de la mes miserable conducta, saben que ella tan poc dret de ser-hi com Maria Jose Lecha, cap de llista de les CUP a Barcelona, que efectivament no hi era, perque les CUP no van voler acceptar a Barcelona el xantatge de la senyora que mai s'havia de presentar a unes eleccions i que espera ser la llista mes votada, i qui sap si alcaldessa, si no ho impedim amb els nostres vots. No te cap projecte clar per Barcelona, no te ni idea de que ha de fer amb la capital de Catalunya, ja que ni tan sols sap si vol que sigui capital d'una Comunitat Autònoma o Capital de un estat independent. Maria Jose Lecha aixo ho te clar.

Que consti que no soc militant de les CUP, pero em resulta indignant que la interpretacio de les normes absurdes, ilegals i inconstitucionals, provoqui ventatgisme i discriminació que es l'espectacle que varem veure ahir per televisió, per TV3 a Barcelona.
Si per un vot s'ha de decidir qui es el proper alcalde de Barcelona, cal que tinguin ben clar tots els participants en la paròdia d'ahir, que no sera pel meu vot. Votare les CUP, per que durant els últims anys, han estat coherents en el deu discurs social i nacional, votare les CUP per que em resulta indignant que estigui sotmesa a un silenci vergonyós a la que ha de ser la capital de la Republica independent de Catalunya, votare les CUP, per que lluny de queixar-se d'una llei electoral ilegitima, fan el seu cami sense insultar a cap altre partit, votare les CUP, per que m'han donat confiança en que compleixen el que diuen. Res hauria impedit al David Fernandez, al Quim Arrufat o a la Isabel Vallet anar en llocs rellevants a la llista per Barcelona, per que una interpretacio estricta del seus estatuts els hi ho permet, pero no forcen maliciosament la interpretacio dels mateixos i compleixen mes enllà del que els hi es exigible, el que la seva consciencia social i nacional els hi permet. Per aixo, i per molt mes votare CUP diumenge que ve. Per que estic segur que no em defraudaran, estic segur que no permetran, si d'ells depen, que un o una botifler/a indefinit/ida o neolerrouxista governi Catalunya.