Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 28 de novembre del 2012

RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ DELS ACTES COMMEMORATIUS DELS 80 ANYS DE LES «NORMES DE CASTELLÓ»



Benvolguts companys i companyes de la premsa,
des de la plataforma de defensa de la llengua «Castelló per la Llengua» us volem convocar a una roda de premsa dijous 29 de novembre a les 11:30 a la Llotja del Cànem de Castelló (carrer Cavallers, 1).
En la roda, en què hi seran presents representants polítics i de les entitats que conformen la plataforma1, hi presentarem els actes convocats per commemorar els 80 anys de la signatura de les Normes del 32, que tindran com a punt culminant una manifestació el 15 de desembre sota el lema: «Que no et retallen la llengua! Pels drets socials i lingüístics: totes i tots a Castelló!».
A la roda de premsa també hi presentarem les principals reivindicacions que ens impulsen a convocar aquesta manifestació:
1.      Una escola valenciana, pública i de qualitat: retirada del decret del Consell, que margina el valencià a l'escola.
2.      Suport a la lluita contra l'ERO i la privatització de RTVV i demanem la reciprocitat entre TV3, IB3 i Canal 9.
3.      A favor de la unitat de la llengua.
Us animem a acudir-hi i posem a la vostra disposició l'adreça electrònica castelloperlallengua@gmail.com i els següents telèfons: 638 174 989 (Avel·lí Flors), 606 141 938 (Maria Nebot) per més informació. Salut!

Castelló de la Plana, 27 de novembre del 2012
1La plataforma mobilitzadora «Castelló per la Llengua» la integren associacions de l'àmbit de la llengua i la cultura (ACPV, Escola Valenciana-Col·lectius per la llengua i la cultura de Castelló, Plataforma per la Llengua), partits polítics (Bloc, EUPV, ERPV, Iniciativa, PSPV), sindicats i sindicats d'estudiants (STEPV, CGT, SEPC), organitzacions polítiques i juvenils (Arran, Bloc Jove, Endavant, Esquerra Independentista de la Plana) i altres entitats (com Botafocs, el Centre Excursionista de Castelló, El Camí, el Moviment de Renovació Pedagògica o el Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló).

--
Castelló per la Llengua
castelloperlallengua.blogspot.com
*Segueix-nos a Facebook i Twitter