Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dilluns, 29 d’octubre del 2018

Els parlaments d'ultramar de l'Antiga Corona d'Aragó es retroben a les Corts pel 600 aniversari de la Generalitat del País Valencià

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Els president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, es va sumar a la recepció oficial dissabte passat.

El congrés La Veu del Regne conclou aquest diumenge a Alacant.. INMA CABALLERO / LES CORTS
El congrés La Veu del Regne va concloure aquest diumenge a Alacant.
© INMA CABALLERO / LES CORTS
El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va rebre dissabte al Palau dels Borja els presidents del Consiglio Regionale di Sardegna, Gianfranco Ganau, i de l’Assemblea della Regione di Sicilia, Gianfranco Miccichè, els quals participaren en la cloenda del congrés La Veu del Regne, amb el qual s'ha commemorat el 600 aniversari de la creació de la Generalitat Valenciana.
El seguici va visitar el palau, l'hemicicle i les restes de la Via Augusta, conservades a l'edifici dels grups parlamentaris. A la vesprada va continuar l'activitat a les Corts amb la presentació dels llibres que recopilen les actes del parlament de Sardenya en temps d'Alfons el Magnànim. A la vesprada, també, va tenir lloc una recepció oficial dels presidents, als quals s'hi sumà el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.
Diumenge, en un acte organitzat per la Universitat d’Alacant al Castell de Santa Bàrbara es tancaren les celebracions per a recordar la creació de la Generalitat i també hi actuà la formació Capella de Ministrers, amb un concert de música antiga.
Font: https://www.diarilaveu.com/noticia/85352/parlaments-ultramar-antiga-corona-arago-les-corts-600-generalitat

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial