Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 8 de febrer del 2018

#JoTambé Només respondré en català!

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Al Facebook, a Twitter, a Goggle Plus, Instagram, Youtube i a les xarxes socials; per telèfon, a la feina, als transposrts públics; a botigues, bars i restaurants; a la policia, als jutjats, a qui ens pregunta pel carrer; als formularis, qüestionaris i correus; pel carrer, a casa, en public i en privat, fem l'esforç de no canviar de llengua; de mantenir el català contra l'opressió, la humiliació i el menyspreu. Som moltes les persones que procurem fer-ho amb naturalitat, sempre i perquè entenem que el català, en totes les seves variants dialectals, és la llengua pròpia de tots els Països Catalans; de Fraga a Maó i l'Alguer, i de Salses a Guardamar.

Ara, a més, fem-ho visible i possible com a resposta activa a la persecució política que ja no es limita a uns quants càrrecs electes, sinó que amenaça a professors d'escola, mecànics, botiguers, gent gran, usuaris del transports públic i a tothom en general que sembli sospitós de pertànyer a la causa catalana que defensa la República.

En solidaritat amb els presos polítics, amb el Govern legítim de la Generalitat, il·legalment cessat i a la presó o a l'exili, fem servi el hashtag #JoTambé per indicar que no ens doblegarem. Pengeu el cartell als vostres murs, a les vostres solapes. Que la nostra resposta no sigui mai més el silenci de la nostra llengua.

Fem República responent sempre en la seva llengua. #JoTambé



Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial