Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dilluns, 7 de març del 2016

Unió entre Palma, Perpinyà i Cotlliure per presentar una candidatura conjunta a Patrimoni de la Humanitat

Font: Unió entre Palma, Perpinyà i Cotlliure per presentar una candidatura conjunta a Patrimoni de la Humanitat | VilaWeb
Fotografia: Ajuntament de Palma

El batlle de Palma es reuní ahir amb representants de l'Ajuntament de Perpinyà i van acordar d'elaborar un document de feina conjunt

El batlle de Palma, José Hila, es va reunir ahir amb representants de l’Ajuntament de Perpinyà per sospesar la possibilitat de presentar una candidatura conjunta a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO que englobi les ciutats de Palma, Perpinyà i Cotlliure.

La idea és d’unir esforços entre totes tres ciutats i elaborar un document conjunt que després es proposarà a la resta de membres del consistori.

L’Ajuntament de Perpinyà ha traslladat al consistori de Palma la possibilitat de treballar per una proposta de candidatura conjunta. A més de José Hila, a la reunió també hi va assistir el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Miquel Perelló, i la directora general de Cultura, Francisca Niell.

Per part de l’ajuntament nord-català, hi van acudir el tinent batlle d’Afers Catalans, Cooperació entre Fronteres i Administració, Brice Lafontaine, i el responsable de gestió del patrimoni, del seguiment de les adquisicions del patrimoni històric i encarregat de la classificació de la UNESCO, Yves Guizard.