Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 25 de juliol de 2015

Lletra de Convit per a celebrar la VI Festa Estellés
Alginet, 16 de juliol de 2015
Estimats amics i amigues:
        
         Com fem ja d'habitud per aquestes dates del mes de juliol, us escrivim per a animar-vos a organitzar i celebrar, una vegada més, la Festa Estellés, que dediquem al nostre gran poeta, festa que sol tindre lloc a partir del 4 de setembre, data de la naixença d'aquell home de Burjassot que feia versos. .

         La Festa va començar el 2010 i enguany complirà la seua sisena edició. Des de l'inici de la seua trajectòria, el nombre de gent que la celebra no ha deixat de créixer. Segons les nostres dades, si en el 2013 tingué lloc a 59 llocs diferents, en el 2014 ho féu en 66 pobles i ciutats, 7 més que en el 2013; per ordre alfabètic són els següents:

AGRES, ALACANT, ALAQUÀS, ALBALAT DE LA RIBERA, ALBUIXEC, ALCÀNTERA DE XÚQUER, ALCOI, L'ALCÚDIA, ALDAIA, ALFARB, ALGINET, ANTELLA, ALZIRA, BENIMACLET, BARCELONA, BENAGUASIL,  BENIFAIÓ, BENIGÀNIM, BENIMACLET, BENISSA, BÉTERA, BONREPÒS I MIRAMBELL, BORRIANA, BURJASSOT, CARLET, CASTELLÓ DE LA RIBERA, CORBERA, CORK (Irlanda), DÉNIA, EIVISSA, ELX, FOIOS, El FORCALL, GANDIA, MELIANA, MONTSERRAT, OLIVA, PAIPORTA, PATERNA, PEDREGUER, PICANYA, POBLA DE VALLBONA, PUÇOL, EL PUIG, QUART DE POBLET, REAL, ROCAFORT, SAGUNT, SANT JOAN D'ALACANT, SANT VICENT DEL RASPEIG, SEDAVI, SILLA, SIMAT DE LA VALLDIGNA, SOLLANA, TAVERNES BLANQUES, TAVERNES DE LA VALLDIGNA, TORRENT, TORRELLÓ, VALÈNCIA (Societat Coral el Micalet), VALÈNCIA (Ca Revolta), LA VILA JOIOSA, XÀBIA, XALÓ, XÀTIVA, XIRIVELLA, XIXONA.

         Sembla que enguany estem de bon any, perquè els resultats de les eleccions celebrades el 24 de maig passat ens auguren la merescuda esperança en un futur millor per al País Valencià, en què molts de nosaltres haurem de col·laborar, des de l'acció o des de la crítica eficaç; perquè hi ha molt a fer.

         També voldríem repetir-vos el suggeriment que ja us vam fer l'any passat. I és que per tal de donar més diversitat a l’acte podríeu, en la primera part, llegir poemes d’altres poetes, preferiblement de poetes en la nostra llengua, i la segona i última dedicar-la a Vicent Andrés Estellés. Com també demanar-vos que ens envieu les dates de celebració —per tindre’n constància— i els cartells i les imatges de la 6a FESTA 2015 en format jpg, a:


Així, publicarem tot allò que ens arribe a blog Festa Estellés


Afectuosament,

Josep Lozano i Àlan Greus
Publica un comentari a l'entrada

PROMOUEN

ENLLAÇATS FEM XARXA