Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

divendres, 8 de febrer del 2019

Girona commemora el 80è aniversari de l’afusellament de Carles Rahola amb un concert per condemnar la repressió

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Recuperen de forma excepcional l'Orquestra Simfònica de Girona per interpretar l'Egmont escrit per Goethe i musicat per Beethoven.

Omplim el teatre municipal de Girona amb la representació de l'obra Egmont de Goette i Beethoven.

En homenatge als represaliats del franquisme ara fa 80 anys i per denunciar la repressió d'avui. La recaptació serà per la Caixa de Solidaritat.



ACN Girona.-Connexió Girona-Flandes per condemnar la repressió i llançar un crit a favor de la llibertat d’expressió. La Comissió per la Dignitat i l’Ajuntament de Girona promouen un concert especial i carregat de simbolisme per commemorar el 80è aniversari de l’afusellament de Carles Rahola pels franquistes el 24 de febrer a les 12.00 al Teatre Municipal de Girona. Per a l’ocasió, recuperen de forma excepcional la desapareguda Orquestra Simfònica de Girona per interpretar el drama d’Egmont, una obra escrita per Goethe l’any 1787 i musicada per Beethoven el 1810 i que narra l’assassinat del comte Egmont a Flandes per part de les tropes espanyoles del Duc d’Alba. D’aquesta manera, tracen un fil històric que va des del segle XVI fins a l’actualitat per condemnar “la repressió política i la intolerància de l’estat espanyol”.

Font: 

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial