Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dilluns, 4 de desembre del 2017

Els CDR de Mallorca es reuneixen per primera vegada, a Manacor

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial


Els Comitès de Defensa de la República de Mallorca s'han trobat per primera vegada, i ho han fet a Manacor, on han celebrat una assemblea seguida d'una paella vegana.
Uns seixanta representants dels CDR de Palma (Canamunt, Bons Aires i Pere Garau), UIB, Alaró, Santa Maria, Puigpunyent, Galilea, Sineu, Inca, Manacor, Binissalem i Llubí s'han reunit per a posar en comú «objectius i estratègies de funcionament».


Els CDR de Mallorca han consensuat que són «un moviment popular d'assemblees locals, de barri i de pobles de Mallorca, formades per un conjunt de persones a títol individual, amb l'objectiu de defensar el dret a decidir del poble català i per la construcció de la República». Així mateix, han explicat, a través d'un comunicat, que neixen «de la necessitat d'estar organitzats davant d'un escenari de vulneració de drets i llibertats democràtiques per part de l'Estat i del revifament del feixisme».



Els CDR consideren que correspon «a la ciutadania i a les organitzacions populars organitzar-se en la defensa 'poble a poble' i 'barri a barri' de les llibertats democràtiques i combatre les amenaces i coaccions de l'Estat espanyol».



Val a dir que, durant les darreres setmanes, s'han multiplicat els comitès creats en nombroses localitats de Mallorca, al mateix temps que s'han ampliat les activitats i coordinades diverses accions: concentracions, debat polític al carrer, difusió d'informació, etc.



Els CDR han parlat a Manacor d'organització interna i de les properes activitats que es duran a terme fins a finals d'any.


Font:

Més informació:

Adreça a Telegram: @CDR de Mallorca (L'Alerta de Mallorca):

Palma (Canamunt, Bons Aires, Pere Garau, UIB)
Manacor
Inca
Alaró
Binissalem
Sta Maria
Puigpunyent
Galilea
Sineu
Llubí
Campanet


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial