Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 1 de maig del 2019

La catalanofòbia omple els espais de poder a Espanya | JOAN PUIG

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial




JOAN PUIG


L’odi contra Catalunya que mostren les estructures del poder són més que preocupants, essent comptades les excepcions, sobretot, pel silenci intel·lectual a l’Estat Espanyol.

Partits polítics, magistrats, membres d’organismes oficials, periodistes o empresaris converteixen Espanya en un espai de persecució i terror contra els catalans. 
Insultar a un català surt gratis a Espanya i això converteix l’Estat espanyol en insostenible pels catalans: viuríem molt millor a qualsevol país democràtic del món.

La JEC i la judicatura com a mostra de la persecució que pateix Catalunya
Un dels vocals catedràtics de la Junta Electoral Central torna a trencar la imparcialitat de l’òrgan. Es tracta de Carlos Vidal Prado, membre de la JEC i una de les veus que ha decidit que el president Puigdemont i els consellers Comín i Ponsatí no poden concórrer a la llista europea.

La mostra de piulades és tant xenòfoba que en un país de qualitat democràtica estaria cessat, igual que els jutges que a les xarxes insultaven als catalans i que vam denunciar a La República en una series de reportatges escrits per @gerardsese.



Font: https://www.larepublica.cat/la-catalanofobia-omple-els-espais-de-poder-a-espanya/


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial