Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dilluns, 9 d’abril del 2018

Rajoy exclou del pressupost el 75% de descompte en els vols entre Balears i la Península

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

El conseller Marc Pons ha assegurat a través de les xarxes que el govern estatal "demostra una manca de sensibilitat cap a les Illes perquè no té en compte les seves necessitats" 
El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha presentat aquest dimarts al Congrés dels Diputats els pressupostos per a l'any 2018, dels quals ha exclòs l'esperat 75% del descompte aeri en els vols entre Balears i la Península. De moment, es manté l'actual bonificació del 50% en els desplaçaments entre la Península i Balears i el 75% en els vols entre illes. 
Arran de la notícia, el Conseller de Territori, Energia i Mobilitat de les Illes Balears, Marc Pons, ha assegurat a través de les xarxes socials que "el govern estatal del PP demostra una manca de sensibilitat cap a les Illes amb uns pressupostos que no recullen les millores en matèria de transport que necessiten". A més, també ha acusat Biel Company "d'acotar el cap" davant la situació. 
Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca i membre de MÉS per Mallorca, també ha reaccionat a través de les xarxes socials i ha acusat el PP que s'" omple la boca que les Illes són seves i després els dona l'esquena". 





















Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial