Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 26 d’abril de 2018

Les institucions de Catalunya Nord donen suport als presos polítics

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

El Consell del Departament dels Pirineus Orientals penja a la façana de la seu una pancarta que reivindica l'alliberament dels presos catalansRedacció VilaWeb

La institució oficial principal de la Catalunya Nord, el Consell, presidida per la socialista Hermeline Malherbe, ha instal·lat en la seva façana una gran pancarta envoltada de llaços grocs en suport als presos polítics catalans a l’estat espanyol.

En francès i català, s’hi pot llegir: ‘pel respecte de les llibertats i els drets fonamentals’. En un comunicat, el consell explica que ‘atesa la mobilització dels càrrecs electes de la majoria departamental pel retorn al diàleg a Catalunya, hem instal·lat una pancarta demanant el respecte dels drets fonamentals i dos llaços grocs –símbols de la indignació suscitada per l’empresonament de responsables associatius i polítics– a la seu del govern departamental’.

Aquest edifici cèntric, vora el Castellet, és al costat de la Prefectura, la representació de l’estat francès a la Catalunya Nord. La presidenta Malherbe també va participar amb la majoria de càrrecs electes de la Catalunya Nord a l‘‘enllaçada’ de Perpinyà organitzada pels comitès de Solidaritat Catalana, a la plaça Aragó, la Diada de Sant Jordi.
Font: Les institucions de Catalunya Nord donen suport als presos polítics | VilaWeb


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial