Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimarts, 19 de febrer del 2019

Mapa de les mobilitzacions de la vaga del 21F

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Consulta on es faran els comitès de vaga, piquets informatius, manifestacions i marxes lentes durant la jornada de vaga general convocada per aquest dijous 21F.


La Intersindical-CSC ha convocat una jornada de vaga general pel dijous 21 de febrer. La convocatòria està secundada per tots els partits i entitats independentistes. Aquests dies s’estan formant i reunint arre del territori els comitès de vaga per preparar les accions, piquets informatius i manifestacions.
Després de la demostració de força a la Gran Via d’aquest dissabte s’espera que l’independentisme arribi a aturar el país tal com ho va arribar a fer el 21D amb motiu de la celebració del Consell de Ministres a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. Des de l’Alerta donarem cobertura informativa de tots els talls, manifestacions i accions que passin durant el dia.
Els sindicats majoritaris, CCCOO i UGT, han donat l’esquena a la jornada perquè, segons ells, s’exclou una part de la societat catalana. És sabut que el motiu extraoficial de la vaga, i pel qual es va canviar de dia, és pel judici als presos polítics.

Mapa de les mobilitzacions del 21F

Una breu llegenda del mapa:
  • Els punts grocs són Comitès de Vaga que es reuniran durant aquesta setmana.
  • Els punts vermells són manifestacions, accions i piquets informatius durant el dia de la vaga.
  • Els punts blaus són de marxes lentes de vehicles.
Última actualització del mapa dilluns 18 de febrer a les 15:33

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial