Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

diumenge, 10 de febrer del 2019

Comunicat del Col·lectiu Guilleries

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Resultat d'imatges de col·lectius Guilleries

Els darrers dies estem assistint a noves sessions gens edificants del Circ espanyol, les quals fan predir un final de funció de càstig extrajurídic, d’escarni i de revenja.
D’una banda, s’han iniciat les qüestions prèvies a l’Audiència Nacional del judici farsa contra la cúpula política d’Interior de l’anterior Govern, amb la intendenta Laplana i el major Trapero; al nostre Cap la Fiscalia li demana 11 anys de presó per un inexistent delicte de rebel·lió, havent decaigut de l’acusació dos aberrants delictes de sedició i un d’organització criminal.
L’única acusació en aquesta causa, la Fiscalia, és exercida per l’ínclit Pedro Rubira, conegut per haver demanat l’any 1999 la llibertat del dictador xilè Augusto Pinochet i comparar aquest amb la figura de l’aleshores Rei d’Espanya.
Aquest fiscal va defensar dimarts, a l’inici de l’acte judicial, que aquest s’havia de celebrar a Madrid ja que els jutges a Catalunya no podien ser “imparcials”, deixant en evidència tots els professionals de la judicatura que exerceixen al nostre país.
Una altra situació desafortunada ha succeït quan la CSUCOT s’ha plegat a la petició del TSJC de vigilar amb mossos les 24 hores al dia totes les seus judicials de Catalunya, amb l’explícita amenaça del CGPJ que en cas de no ser atesa l’exigència togada en els seus exactes termes ho sol·licitarien a les forces policials d’ocupació.
Aquesta mesura de protecció, que des d’aquesta mateixa setmana ja s’està implementant, compromet seriosament el servei ordinari d’atenció a la seguretat ciutadana, que en una societat moderna i democràtica hauria d’esdevenir sempre prioritari.
ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.
Les Guilleries, 9 de febrer de 2018

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial