Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 20 de febrer del 2019

La CUP fa una crida a participar a la Vaga General del 21F

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

«La lluita pels drets laborals i socials està intrínsecament relacionada amb la lluita pels drets civils i polítics, inclòs, per suposat, el dret a l’autodeterminació i el seu exercici»

Resultat d'imatges de La CUP fa una crida a participar a la Vaga General

19/02/2019

La CUP Crida Constituent fa una crida a participar a la Vaga General convocada pels sindicats I-CSC i Ustec aquest proper dijous 21 de febrer i anima a totes les treballadores a sumar-se de manera intensiva als comitès de vaga convocats als barris, ciutats i centres de treball d’arreu del territori. 

El diputat de la CUP Crida Constituent, Vidal Aragonés, ha recordat que la Vaga General està legalment convocada i que avui s’ha fet pública l’Ordre de serveis mínims del Departament de Treball, que determina els serveis mínims de tots els departaments, organismes o entitats de la Generalitat i també el serveis mínims de tots els serveis que es consideren essencials. El fet que hi hagi firmat el Decret de serveis mínims per part de l’òrgan competent “és una prova més que la vaga està legalment convocada” i “interpel·la a totes les treballadores, malgrat alguns sindicats i algunes empreses intentin desmobilitzar argumentant que com que no hi ha representació del sindicat convocat a l’empresa no es pot fer vaga”.

En aquest sentit, Aragonés ha reiterat que la CUP defensa que la lluita pels drets laborals i socials està intrínsecament relacionada amb la lluita pels drets civils i polítics, inclòs, per suposat, el dret a l’autodeterminació i el seu exercici. En la mesura que l’Estat utilitza la repressió per negar aquests drets civils i polítics, està negant les eines a la classe treballadora i la resta de classes populars per poder defensar i exercir tots els seus drets. ”L’estat espanyol és un estat que prioritza la dictadura del capital i de la Troika als interessos de la classe treballadora. Cal que sortim els carrers per fer prevaldre els nostres drets polítics, socials i laborals”, ha assegurat Aragonés. 


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial