Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 6 de febrer del 2019

La direcció de la Crida anuncia el seu organigrama

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Estarà dividit en sis àrees: comunicació, organització territorial, relacions institucionals, estudis i programes estratègics, relacions polítiques i societat civil i internacional

Crida


La direcció de la Crida Nacional per la República ha anunciat el seu organigrama, que estarà dividit en sis àrees: comunicació, organització territorial, relacions institucionals, estudis i programes estratègics, relacions polítiques i societat civil i internacional. El govern de la Crida ja ha fet dues reunions després del congrés constituent del 26 de gener.

L’àrea de comunicació serà dirigida per Gerard Sesé i tindrà Pilar Calvo com a portaveu. També en formarà part el secretari general de la Crida, Toni Morral. L’àrea d’organització territorial serà integrada per formada per Gemma Geis, Jordi Pairó, Montse Morante, Ferran Mascarell, Àngels Cabassés, Irene Negre i Assumpció Castellví. La de relacions institucionals, per Albert Batet, Damià Calvet i Pep Andreu.

A l’àrea d’estudis i programes estratègics hi haurà Josep Ferrer, Laura Borràs, Marina Geli, Ferran Mascarell i Jordi Pairó. La de relacions polítiques i societat civil serà formada per Elsa Artadi, Miquel Àngel Escobar, Rosario Palomino i Josep Ferrer. I l’àrea internacional serà integrada per Maria do Carmo Marques-Pinto.

La direcció diu en un comunicat que les dues primeres reunions han servit per a valorar el congrés constituent, per parlar de la implantació de la Crida al territori, les estratègies per a captar socis, per a plantejar el posicionament sobre les mobilitzacions que es duran a terme al país i, també, per a establir un primer calendari de reunions. L’objectiu immediat és, diuen, aconseguir la màxima unitat per a les eleccions europees i municipals.

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial