Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dilluns, 11 de febrer del 2019

Condol de la FOLC per la mort de n'Aina Moll

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Resultat d'imatges de aïna Moll i enllaçats per la llengua
Aïna Mollr llegeix el manifest d'Enllaçats per la Llengua, el 8 de març de 2013, entre l'aleshores president de l'OCB Jaume Mateu i l'actual presidenta de la FOLC, M. Antònia Oliver.La Jornada d'acció per la llengua de l'any 2013, es va llegir el mateix manifest en més de 40 poblacions en tot el territori dels Països Catalans
La Federació organitzacions per la Llengua catalana (FOLC) vol expressar el seu condol a la família de la Sra. Aina Moll i a mateix temps fer-li un reconeixement públic per la seva vàlua com a persona, com a professora  que va ser de l'IES Joan Alcover, també fundadora de l'Obra Cultural Balear (OCB) el 1962, defensora de la llengua catalana durant tota la seva vida i responsable de la Secretaria de política lingüística de la Generalitat de Catalunya durant un grapat d'anys.  

Des del 2001 al 2014 va ser membre actiu del Consell Social de la Llengua catalana de les Illes Balears. Va participar a les diferents ponències de planificació on era escoltada la seva veu i molt valorada per la seva experiència i la seva visió de la situació del català a tot el territori on s'hi parla.

Recordam amb emoció quan durant la legislatura Bauzà, fou convidada a presidir l'acte del 9 de març de 2013 i a llegir el manifest a favor de la llengua i l'educació, davant el Consolat de la Mar a Palma, en el marc del que va ser del primer acte conjunt d'Enllaçats per la Llengua a tot el territori dels Països Catalans. 

La seva bona feina, el seu saber fer i tot el seu llegat en defensa de la llengua, la cultura i la nació catalana en el seu conjunt restarà per sempre més entre nosaltres.  
M. Antònia Font, presidenta de la FOLC. 

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

1 comentari :

Unknown ha dit...

Honor i glòria a Aina Moll, combatent per la llengua i el país.