Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 19 de novembre del 2016

Es posa en marxa la campanya #zeroplàstic per acabar amb els perjudicis que provoca al nostre mar


La plataforma contra les prospeccions a la Mediterrània, Balears diu NO!, s'ha sumat al moviment mundial Break Free From Plastic, que té com a objectiu acabar amb la contaminació que provoca el plàstic i tots els seus aspectes negatius.

Segons han informat des de la plataforma han posat en marxa una campanya pròpia anomenada #zeroplàstic «per acabar amb els aspectes negatius que provoca el plàstic» com a derivat del petroli al medi ambient i a les espècies marines.

La campanya comptarà amb vessants diferents i els seus actes començaran a la fira d'EivissaParticipa, organitzada pel Consell Insular d'Eivissa i que esdevindrà els propers 26 i 27 de novembre al recinte ferial d'Eivissa.


Primer acte a la fira

Balears diu NO! Ha preparat per a la seva participació en la fira una sèrie de tallers per als més petits per «fomentar la reutilització del plàstic, la reutilització i la disminució de consum». També hi haurà un panell informatiu sobre la contaminació que implica el plàstic especialment al Mediterrani.

La campanya #zeroplàstic

Referent a la campanya, expliquen que se seguirà fent feina «en la línia de l'educació i la conscienciació» de les conseqüències a partir de la participació a fires, mercats, concerts, festivals i altres esdeveniments.

Per a la plataforma illenca és molt important «fer feina des de la conscienciació de la gent», ja que l'ús del plàstic és diari i hi ha d'haver implicació de tota la ciutadania per canviar aquesta situació.