Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 27 d’agost de 2016

SACSEGEM RÀDIO TERRA!


Ja tornem a ser aquí! Però, com ja us vam comentar no havíem marxat pas de vacances. Hem estat tot l'estiu treballant intensament per iniciar a partir de l'11 de Setembre el tercer curs de Ràdio Terra que implicarà una nova etapa del projecte amb un equip renovat, música i programes renovats, web renovada... tot de nou per aprofitar i potenciar l'experiència de dos anys d'emissió i de tres anys i mig de funcionament del projecte de Ràdio Terra.

Per aquest motiu, en les properes setmanes -i fins a l'arribada de l'11!- us anirem informant de totes les novetats i, com sempre, us demanarem que ens ajudeu a fer créixer el projecte, fent-nos propostes i crítiques, ajudant-nos a donar a conèixer el projecte, participant de la feina que implica el projecte.

De moment, us llancem la primera proposta perquè aneu rumiant aquest cap de setmana. En el programa especial de la Diada de l'11, realitzarem un debat entre una representant de Junts pel Sí i una de la CUP, sobre l'actual conjuntura del procés constituent a Catalunya: qüestió de confiança, pressupostos 2017, estratègies per tirar endavant el procés... Per aquest motiu, ET CONVIDEM A QUE ENS FEU ARRIBAR PREGUNTES PER A ENRIQUIR EL DEBAT, que guardin relació amb aquestes temes. Ens les podeu fer arribar directament a l'adreça info@radioterra.cat