Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimarts, 9 d’agost del 2016

L’ASM a punt per a la diada de l’11 de setembre

Representació de les Illes a l'11 de setembre de 2012
La diada de l’11 de setembre s’ha caracteritzat aquests darrers anys per les multitudinàries mobilitzacions convocades per les entitats de la societat civil reclamant el dret dels catalans a decidir el seu futur.

La diada d’enguany, batejada amb el lema “A punt”, és la primera que coincideix amb un Parlament amb majoria clarament independentista i es presenta amb la voluntat inequívoca de culminar el procés cap a la independència i la creació de la República Catalana. Un país divers, solidari, territorialment equilibrat, respectuós amb les llibertats individuals i col·lectives, que valori i promogui la cultura i permeti un progrés sostenible.

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca, entitat confederada amb l’Assemblea Nacional Catalana, coorganitzadora de la diada, ha donat sempre suport a aquestes manifestacions i vol convidar els socis i col·laboradors a participar-hi de manera activa. Estem segurs que la presència de mallorquins i illencs en general serà tant o més nombrosa que en edicions anteriors.

La descentralització proposada per a enguany durà els actes de la diada a cinc ciutats diferents, Barcelona, Tarragona, Lleida, Salt i Tremp, però l’organització ha demanat que els illencs que s’hi vulguin inscriure ho facin preferentment al tram 44 de Barcelona.

Secretariat de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca
Mallorca, 8 d’agost de 2016