Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 22 de novembre del 2012

ENLLAÇATS FEM XARXA

logo
Amics i amigues:

   Arreu dels nostres territoris hi ha milers d’organitzacions i entitats que treballen cada dia per un present i un futur més digne per al nostre poble. Aquests col·lectius han estès una ampla xarxa de casals que generen un espai per a l’intercanvi i la confluència d’idees, a més de programar centenars d’activitats diàriament. No us semblaria fantàstic tenir un espai on recollir-les totes?

Fes Xarxa vol omplir aquest buit. 
acteMai us heu preguntat quin és l’abast i la repercussió de les activitats que programa el vostre col·lectiu?

 Fes Xaxa és l'espai web definitiu per donar a conéixer totes les activitats de caire cultural, social i reivindicatiu d'arreu dels territoris de llengua catalana.
 
col·lectiuQuantes persones de la comarca coneixen el vostre col·lectiu, així com les vostres referències?

Fes Xarxa és el punt de trobada dels moviments populars per tal de donar veu i visibilitat a totes les entitats que treballen a cada comarca dels nostres territoris.

 
casalEstem segurs que us agradaria sumar esforços i estar en contacte amb altres col·lectius, així com rebre l’assessorament oportú per crear-ne un de nou.

A la web Fes Xarxa contem amb un directori que dóna a conéixer la xarxa de Casals, ateneus, i seus de col·lectius que treballen en cada comarca dels territoris de llengua i cultura catalana.

uneix-te
No ho dubteu, amb la vostra adhesió formareu part d'un projecte pioner i únic al nostre país, i vosaltres ho fareu possible.

El document d'adhesió resumit

 Si ho trobeu adient, no oblideu compartir aquest contingut.