Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 15 de novembre de 2012

TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE ENCARA (País Valencià, Països Catalans)

L’AJUNTAMENT D'ALGEMESÍ NO CANVIARÀ EL NOM DE L’AV. PAÍS VALENCIÀ I DEMANA DISCULPES

FONT: http://informaciodelaribera.blogspot.com.es/2012/11/lajuntament-dalgemesi-no-canvia-el-nom.html

Afortunadament per als veïns i veïnes de l’Avinguda, ara novament del País Valencià, el Sr Alcalde d´Algemesí ha rectificat  segons se'ls ha informt en una carta que els ha fet arribar.
Segons el portaveu municipal de Més Algemesí, Josep Bermúdez, els veïns i veïnes del carrer ens han donat a tots una lliçó sobre com entendre la ciutadania activa. “Són ells els qui amb la seua resistència pacífica i amb arguments clars i rotunds han provocat aquesta decisió.
Cal també felicitar al Sr Alcalde, primer perquè rectifica una desafortunada decisió, i en segon lloc per la forma en que ho fa, demanant disculpes per les molèsties ocasionades, i reconeixent que ha de prevaler la decisió dels veïns, ja que són aquests els autèntics governants d’Algemesí”. Més Algemesí ha dit que celebra que el Sr Alcalde coincidisca plenament amb els plantejaments bàsics de MÉS ALGEMESÍ sobre donar veu a la ciutadania, i l’animen a continuar per aquesta via. 
El portaveu de Més Algemesí anima a l’equip de govern a continuar per la via de l’autocrítica, a analitzar el que ha passat i a depurar responsabilitats. “No oblidem que ells i sols ells són els causants de la situació. Tant els veïns com els partits de l’oposició l’únic que férem fou protestar legítimament per una mesura políticament innecessària i administrativament irregular. Consultar als veïns la setmana passada era el que calia fer, però no després de prendre la decisió, sinó abans. Incomprensiblement, això, que és de sentit comú, no es va fer en el seu moment”.
El grup Municipal Més Algemesí valora també positivament que ahir el Sr Alcalde anés a preguntar l’opinió directa d’alguns veïns, “però això sols demostra com de desconnectat  està l’equip de govern de la realitat. Si tocaren dempeus en terra no hagués fet falta ni convocar la reunió ni anar casa per casa, ja que qualsevol veí d’Algemesí coneixia, des de fa anys, el pensar del veïnat de l’Avinguda sobre aqueta qüestió”.
Segons Bermúdez, fer la reunió i anar a preguntar als veïns demostra que tenim un equip de govern que desconeix el poble que governa. “Malgrat això, benvinguts siguen aquests gestos i enhorabona per realitzar-los”.

En últim lloc MÉS ALGEMESÍ considera que aquest lamentable episodi demostra clarament la tensió i divisió existent dintre de l’equip de govern, divisió que perjudica greument al poble. Han tardat quasi dos mesos en rectificar una decisió que deuria haver estat rectificada al dia següent. Això és així perquè és evident que al si del PP d’Algemesí s’ha produït un clar enfrontament entre el Sr Alcalde i el propi portaveu del grup. Sols in extremis el Sr Alcalde ha aconseguit imposar el seu criteri per damunt del portaveu popular. No oblidem que en la reunió amb el veïns el Sr Alcalde sempre va dir que es tindrien en compte totes les opinions, mentre que el missatge del portaveu fou també clar: era una decisió política i si hi havia irregularitats legals aquestes s’esmenarien. El pols que han mantes el Sr Alcalde, favorable a resoldre ràpidament la situació, i el portaveu popular, que representa el sector mes radical i conservador del partit, s’ha resolt finalment a favor dels veïns.
Durat aquests dos mesos, MÉS ALGEMESÍ, ha dubtat que l’autoritat real en l’Ajuntament fora la del Sr Alcalde, però amb aquesta decisió, les coses tornen al seu lloc. “Desconeixem si aquesta situació passarà factura dintre del Partit Popular i si s’exigiran responsabilitats al causant o causants d’aquesta situació, però pensem que tant l’origen del problema com la resolució del mateix demostren clarament la manca de cohesió del grup governant i la distància existent entre el grup municipal i el seu portaveu oficial”.
El portaveu de Més Algemesí recorda que el Sr Alcalde passarà a la història d’Algemesí per ser el primer alcalde al qual se li ha convocat una manifestació en contra d’una decisió seua, i demana clarament un compromís de l’equip de govern que aquest canvi no es tornarà a intentar per tercera vegada. “als nostres oïts encara ressonen les paraules del portaveu popular indicant que totes aquelles irregularitats serien corregides si feia falta. Demanem un pronunciament clar respecte d’aquesta qüestió per tal que el veïnat puga realment estar tranquil”.