Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

diumenge, 4 de novembre del 2012

ESPAI MALLORCA: CRITS I RENOU

LA CRIDA
Companyes i companys,
Amb motiu de la deixadesa cultural del Consell Insular de Mallorca i de la decisió del Gremi d'Editors de les Illes Balears d'abandonar-ne la gestió, l'assemblea de CRITS I RENOU es complau en convidar-vos a la festa de REINAUGURACIÓ DE L'ESPAI MALLORCA.

Aquest tindrà lloc dilluns, dia 5 de novembre, a les 18.00 hores al mateix Espai i consistirà en:
- LECTURA d'un MANIFEST en favor de la continuïtat de l'Espai Mallorca.
- CONCENTRACIÓ de personalitats de la nostra cultura.
Maria del Mar Bonet, Sebastià Alzamora, Emili Manzano, Bel Olid, Toni Catany, John Carlin, Cinta Massip, Sam Abrams, Jaume Ayats, Toni Vidal, Blanca Llum Vidal, Arnau Pons, Toni Puntí, Rafel Duran, Francesc Ribera ‘Titot’, Pere Antoni Pons, Melcior Comes, Enric Casasses, Toni Clapés, Dolors Udina i Pere Tàpies ja han confirmat la seva assistència!
- ACTIVITATS CULTURALS que anirem desvetllant aquests dies...

Els actes, que s'allargaran fins el vespre, aniran acompanyats de l'àpat que pertoca a una celebració tan especial i al final de la festa tots els assistents podran brindar amb nosaltres pel bon futur de l'Espai Mallorca.

FEIM VIURE L'ESPAI MALLORCA,
REINAUGUREM L'ESPAI MALLORCA!


RESSÒ A VILAWEB

Crits i renou convoca un acte a l'Espai Mallorca el dia del tancament

Fa una crida a personalitats de les lletres i de la cultura de tots els Països Catalans perquè es concentrin a l'espai
L'Espai Mallorca tancarà el dia 5 de novembre, després de catorze anys fent de pont cultural entre els artistes de les Illes Balears i el públic barceloní. Crits i renou per l'Espai Mallorca ha proposat, doncs, un acte al local mateix, i el mateix dia a les sis del vespre, amb personalitats de les lletres i de la cultura de tots els Països Catalans. 
Hom hi llegirà un manifest i es farà una foto col·lectiva. Després, a les set, l'actor Toni Gomila representarà el monòleg 'Acorar', dirigit per Rafel Duran, que aquest octubre s'ha pogut veure a la Seca.
A banda, representants de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona rebran, l'endemà, una delegació de Crits i renou. La prioritat és d'aconseguir la gestió de l'Espai Mallorca i Crits i renou vol negociar amb l'ajuntament, propietari del local del carrer del Carme, la possibilitat de tornar-lo obrir.
Mentrestant, el col·lectiu hi voldria fer les assemblees i alguns actes puntuals per mantenir el teixit social i evitar que el local es degradi, si es tanca.