Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

divendres, 23 de novembre del 2012

TANCADES DE PROTESTA ALS CENTRES EDUCATIUS DE BALEARS


ENLLAÇATS NO ACATEM RECOLZEM LES TANCADES  I US ANIMEM A FER-LOS-HI ARRIBAR EL VOSTRE SUPORT


L’Assemblea de mestres i professors en català fa costat a les tancades de protesta que es faran als centres educatius de Mallorca dia 28 de novembre. Anuncia que alguns dels seus membres també es tancaran i demana, a les persones que protagonitzaran aquestes accions als centres, que es posin el llaç quadribarrat, símbol de la resistència als atacs del govern del PP a la llengua pròpia dels formenterencs, el menorquins, els eivissencs i els mallorquins, i símbol també de la defensa dels drets lingüístics de totes les persones que independentment del seu origen volen parlar la llengua catalana.

  
Envieu el vostre suport a


Com sabeu, el dia 28 la plataforma de l’Embut ha proposat fer tancades als centres. Des de l’STEI donam suport en aquesta iniciativa i hem demanat que les persones que participin les tancades duguin el llaç quadribarrat. 
Vegeu el text d’un correu del que fan comptes fer a l’IES Arxiduc Lluís Salvador de Palma:

Bon dia. A l'IES Arxiduc hem tengut una idea per a la tancada: hi serem de 7 a 10 del vespre. Hi serem FENT FEINA. Estarem distribuïts per la biblioteca, el vestíbul i altres espais atenent tutories de pares, fent classes de repàs, solucionant dubtes, etc. Vos ho comunicam per si a altres centres els pot interessar aquesta iniciativa”.
Des dels sindicats també farem un acte de suport en aquestes tancades. És important que es visualitzi que la mobilització des de la base dóna els seus fruits i que, tant els treballadors i treballadores, com la societat civil organitzada i els sindicats, treballam per uns serveis públics de qualitat i per defensar els drets i les llibertats de tota la ciutadania.
m. a. font
STEI Intersindical