Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dilluns, 21 de març del 2016

3 ANYS (i molts més) ENLLAÇATS PER LA LLENGUA


Fa tres anys, entre l'1 i el 15 de març de 2013, es feren activitats per la llengua a tot el territori de parla catalana de forma simultània. Dia 9 de març omplirem, d'actes coordinats, tot el territori dels Països Catalans. I el 12 de març del 2013 assistírem al Congrés de Diputats a denunciar la vulneració dels drets de la comunitat lingüística catalana de les Illes i el País Valencià per part dels Governs del PP.  

A l'actualitat Enllaçats per la llengua està immers en la campanya PER UN ESPAI DE COMUNICACIÓ EN CATALÀ. Entre el setembre i el novembre de 2015 es va difondre un manifest a favor d'aquest espai comú. El desembre de 2015 els Enllaçats ens reunirem -per tercer any consecutiu- a Castelló i a les Illes Balears es feu una Jornada organitzada per l'STEI Intersindical sobre L'ESPAI DE COMUNICACIÓ EN CATALÀ, en suport a la campanya d'Enllaçats. D'aquesta Jornada, i a proposta del Professor Josep Gifreu, en sorgiren unes conclusions. Per celebrar aquests tres anys de feina d'Enllaçats i continuar actius amb la campanya, publicam el vídeo de les Jornades de Mallorca i les seves Conclusions. 

Enguany els Enllaçats farem actes coordinats per la Llengua al Voltant del dia de Sant Jordi 2016 a tot el territori. Les poperes accions passen per entrevistes amb els govern de Catalunya, País Valencià  i Illes Balears per reclamar aquest espai comú de comunicació en català. La primera d'aquestes entrevistes s'ha fet al País Valencià dia 10 de març. 

Aquí trobareu el vídeo de les Jornades de Mallorca-