Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 11 de juliol del 2018

“Passadís per la llibertat” a Barcelona

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial


Resultat d'imatges de passadís per la llibertat

Avui, 11 de juliol, els companys i companyes de la Crida per la Llibertat organitzen un acte a Barcelona, en el qual l’Assemblea Nacional Catalana, conjuntament amb altres entitats de la societat civil, hi col·labora.

L’acte, anomenat “El Passadís per la Llibertat”, té com a objectiu donar suport a les més de 1.000 persones represaliades pel procés d’independència i denunciar la repressió que exerceix l’Estat.

Per això, necessiten que s’hi apuntin al voltant de 1.000 persones, per simbolitzar el miler de persones investigades. Totes elles portaran un cartell, cadascun diferent, que representarà les persones represaliades, entre les quals els presos polítics i els exiliats.

Els interessats a participar-hi s’hauran d’inscriure únicament a aquesta adreça de correu electrònic: passadis@cridaperlallibertat.cat. La cita serà el dimecres, 11 de juliol, a les 20h a Via Laietana, a l’alçada de plaça d’Urquinaona.


Qui vulgui pot assistir com cada dimecres a les 19h., a la Plaça del Rei, a l'acte que els COMITÈS LLIBERTAT i teatRe amb R de República ens proposen en solidaritat amb els presos i exiliats polítics; en acabar l'acte marxarem en grup a participar en el "Passadís per la llibertat"


foto de Teatre amb R.


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial