Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 26 de febrer del 2015

El PP valencià rebutja declarar 2015 Any Ovidi Montllor

El PP valencià rebutja declarar 2015 Any Ovidi Montllor

Els populars justifiquen que el 1994 ja va rebre l'Alta Distinció de la Generalitat Valenciana i assenyalen que darrere de la proposició d'Esquerra Unida hi ha la idea de Països Catalans


Els vots contraris del PP, amb majoria absoluta, han rebutjat aquest dijous a les Corts Valencianes una proposició no de llei impulsada per Esquerra Unida (EUPV), amb suport de la resta de l'oposició, per declarar 2015 Any Ovidi Montllor i instar el govern valencià a donar suport de manera activa a les iniciatives per recordar el cantant en el 20è aniversari de la seva mort.
La proposició també instava el govern valencià a atorgar al cantant, a títol pòstum, la distinció al mèrit cultural. Els populars han justificat el seu rebuig en què l'any 1994 Ovidi Montllor ja va rebre l'Alta Distinció de la Generalitat Valenciana i han assenyalat que darrere de la proposició hi ha la idea dels Països Catalans. També han decidit no dinar suport als actes que commemoren el 20è aniversari de la mort del cantautor d'Alcoi.
Relacionat: