Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

diumenge, 10 de juliol del 2016

ACPV ofereix el seu Servei Jurídic a qualsevol víctima de discriminació per raó de llengua


Arran la denúncia d'una sòcia, la UMH ha advertit a la contracta de la persona que va escriure la nota contra el valencià
La Universitat recalca que es tracta d'un fet aïllat i que no és una cosa habitual en aquesta institució
La vicerectora de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH), Tatiana Sentamans, va assegurar ahir que l'equip gestor d'aquest centre universitari comparteix la indignació davant la nota que va escriure dimarts passat una persona que treballa com a conserge en un dels edificis del campus, demanant a la gent que es dirigís a ella en castellà.

«Per aquest mateix motiu hem procedit a advertir a la contracta en la qual treballa, a part d'haver actuat davant d'aquest problema d'una manera ràpida. De fet, el polèmic cartell no va estar a la vista de la comunitat universitària més de mitja hora. De 9 del matí a 9.30 », va explicar Sentamans, que està al capdavant del vicerectorat de què depèn l'àrea de Promoció Lingüística de la UMH, que va ser on es va rebre la denúncia que s'havia escrit aquesta nota per part d'una professora. Aquesta docent va penjar indignada el cartell al seu perfil de Facebook i, a partir d'aquí, es va generar un gran enrenou motivat, potser, perquè el polèmic incident del músic Quimi Portet amb un cambrer segueix latent en el ciberespai. (Font: Diario Información)