Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 11 de març del 2015

CRIDA A LA MOBILITZACIÓ A LES ILLES

L’STEI crida a la mobilització arreu de les Illes contra la LOMCE

el sindicat afirma que "el nou acte d'autoritarisme dictatorial del Govern Bauzá amb el que vol seguir fustigant a la comunitat educativa ha de ser contestat".


El sindicat STEI ha proposat avui la convocatòria de concentracions el dia 25 de març a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera contra l'aplicació de la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE).
L'STEI afirma que "el nou acte d'autoritarisme dictatorial del Govern Bauzá amb el que vol seguir fustigant a la comunitat educativa ha de ser contestat".
En opinió d'aquest sindicat, l'aplicació de la LOMQE per via d'urgència tindrà greus conseqüències organitzatives, pedagògiques i laborals.
Des del sindicat asseguren que "som molts els col·lectius que hem demanat la derogació de la LOMQE i, en qualsevol cas, l'ajornament de la seva aplicació, però el Govern del PP ignora de manera continuada les nostres propostes, es mereix una resposta contundent".
Per això, l'STEI convida a la resta de sindicats de la Junta de Personal, a les assemblees de Docents de Mallorca i Menorca, a la Coordinadora de Professorat Preocupat d'Eivissa, a les famílies, alumnes i a tota la societat en general a sortir novament a carrer i concentrar el dia 25.