Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

divendres, 21 de setembre de 2018

Toni Soler contra el director de La Fura per disculpar-se: "gosset faldiller"

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial


Res no podia ser pitjor que una platea madrilenya plena de VIPS escridassant, amb crits de "fuera, fuera", la companyia catalana La Fura dels Baus per sortir a saludar després de l'estrena de l'òpera Faust amb dos llaços grocs. Però la cosa ha empitjorat. El director de la companyia, Àlex Ollé, ha enviat una disculpa escrita al Teatro Real on diu “Lamento profundamente lo sucedido esta noche. Estoy desolado ya que considero que los hechos han sido totalmente desafortunados y fuera de lugar". No es referia a la vergonyosa histèria de la platea sinó a que dues persones se solidaritzin amb els presos polítics. Ollé destaca que els dos artistes no formen part de la companyia sinó que hi col·laboren. Acaba agraint que el contracti el Teatro Real de Madrid. La Fura dels Baus passa per ser la companyia més agosarada i provocadora de Catalunya.
alex olle acn
ACN
És normal que els professionals de la comunicació se sorprenguin que un artista abaixi el cap d'aquesta manera. Toni Soler ha explotat:
No estem parlant de muntar un cristo, sino que 2 persones duien un llacet per recordar els presos. Mereix la histèria del públic i les disculpes del director??

Els crucificats són els que porten llaç groc, escridassats per la platea fora de si i assenyalats pel seu director. És com quan al concert per Miguel Ángel Blanco la platea va escridassar Raimon per cantar en català. La xarxa sí que se'n fa creus:
Fins i tot el director d la revolucionària Fura dels Baus s’ha “convertit” en súbdit servil?..quin poder q tenen les subvencions....i quina forma + patètica d protegir la cultura!
Que ho digui el director de la suposada companyia més transgressora i irreverent del teatre català té collons.

Ara sembla que per ser un director de prestigi no només no has de manifestar idees polítiques (cosa que cadascú és lliure de fer) sinó que, com és el cas del senyor Àlex Ollé, cal criticar i censurar que els teus subordinats ho facin. Censura i teatre. Oli i aigua. Una mesquinesa.

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial