Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimarts, 18 d’octubre del 2016

Joves de les Balears, el País Valencià i Catalunya participen al Triangle Jove


Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Gandia, País Valencià, la XVIII Trobada del Triangle Jove. Els dies 14, 15 i 16 d’octubre s’han reunit membres d’associacions juvenils de les Illes Balears, Catalunya i el País Valencià per formar-se sobre ètica associativa, debatre i fer xarxa entre les diferents entitats i Consells.
Enguany, han realitzat cursos i tallers sota el lema 'Amb coherència'. Així, les formacions s’han centrat en el Codi ètic de l’entitat, l'Associacionisme inclusiu, la Gestió ètica i participativa dels recursos, la Deconstrucció de gènere i Lideratge transformacional, participació transformadora.
La Trobada ha acabat aquest diumenge amb la tradicional foto del Triangle Jove i una visita a la ciutat de Gandia.

Fundació Triangle Jove, instrument de coordinació dels Consells
El Triangle Jove és, des de 1999, l’espai de col·laboració del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) i elConsell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC). Els Consells de la Joventut són representants de l’associacionisme juvenil i tenen com a objectius la interlocució davant les administracions públiques i la promoció de l’associacionisme.


Més informació:

Fundació Triangle Jove