Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 6 d’octubre del 2016

Es podrà volar de l'Alguer a Barcelona amb People Fly

L'empresa de gestió aeroportuària inclou Barcelona a la xarxa de vols d'hivern. Entre les destinacions italianes amb Blue Air encara hi ha Torí.

El Sogeaal (Societat de gestió de l'Aeroport de l'Alguer) procura posar remei a una temporada d'hivern que promet ser escassa. Més enllà dels vols a Roma Fiumicino i Milà Linate, en règim de continuïtat territorial, hi ha poca cosa més. Ryanair tancarà la seva base a l'aeroport de la ciutat sardo-catalana, però mantindrà els vols amb Bèrgam, Bolonya i Pisa. També sembla confirmat el trànsit amb Torí Caselle, operat en aquests mesos d'estiu per Blue Air.

Fins a la data, però, es poden reservar bitllets des de la pàgina web de la companyia per als mesos d'hivern. En el front internacional, alguna cosa sembla moure's per sort. Des del 28 d'octubre de 2016 a l'1 de maig de 2017, serà possible viatjar des de l'Alguer a Barcelona el Prat i viceversa gràcies a PeopleFly, companyia que ofereix vols xàrter operats pel transportista grec Olympus Airways.

Es preveuen dos vols setmanals (dilluns i divendres) que sortiran des des de l'Alguer a les 14:00 i arribaran a Catalunya a les 15.30 hores. Des de Barcelona, ​​l'enlairament està previst a les 11.50 per aterrar a l'Alguer a les 13:20. El cost dels bitllets es preveu d'al voltant del 70 € per viatge.

Original en italià