Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

diumenge, 24 de maig del 2015

TENS DUBTES? Vídeo Docents en Lluita: 4 anys de mobilitzacions!

L'STEI va presentar un vídeo, el desembre de 2014 després d'haver tombat el TIL als tribunals, sobre la lluita duita endavant per part del sindicat i la comunitat educativa, a totes les Illes, durant aquests quatre anys de legislatura Bauzá.

Ara, just al final de la legislatura, us el feim arribar per si voleu recordar la gran mobilització que hem viscut tots plegats per defensar la llengua i l'educació. Avui és un bon dia per mirar-lo. Us ajudarà a reflexionar sobre allò que volem i necessitam per a la propera legislatura.

És un vídeo de reconeixement a totes les entitats, persones, organitzacions, assembles, plataformes, associacions, cooperatives, pares i mares, mestres i professors de la pública i de la privada concertada, alumnes... societat civil... de Formentera, Menorca, Eivissa i Mallorca. També hi expressam l'agraïment als grups parlamentaris i als partits polítics que ens han fet suport i a la xarxa de solidaritat dels Països Catalans així com de la resta de comunitats de l'estat.

La unitat d'acció ens ha donat moments importants i històrics que no podem oblidar. Hem fet molts aprenentatges i estam a l'expectativa de la configuració d'un nou govern que estigui a favor de les persones, que prioritzi el dret a l'educació i reforci tots els serveis públics.


Pel consens i la unitat d'acció!!