Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 22 de maig del 2014

Gol a l’Estat: l’Estelada a tots els estancs d’Espanya

Font ACN: http://www.directe.cat/noticia/350932/gol-a-lestat-lestelada-a-tots-els-estancs-despanya?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Una empresa amb seu a Palma comercialitza el tabac marca “Estelada” que ja està a la venda als estancs

El blog Saragatona explica que el passat mes de febrer el BOE fixava el preu de venda al públic d’algunes modalitats de tabac, entre elles la marca “Estelada”, que encapçalava la llista, i que poc després ja es podia trobar als estancs. El bloguer assegura que amb aquesta iniciativa, l’estelada “serà distribuïda pel propi estat espanyol a través d’un monopoli que encara controla”, i afegeix que amb aquesta operació, “l’estat ha oficialitzat l’ús de l’estelada a Espanya i, a més, fomenta  i empara la seua distribució”. Per acabar es demana si quan Rajoy feia una crida a la imaginació es referia a operacions per l’estil. Ara caldrà veure com, quan i amb quin argument l’estat posarà en marxa la maquinària per intentar frustrar la iniciativa.
Una marca també per a col·leccionistes

L’’empresa Olten Entreprise SL, amb seu a Palmacomercialitza la marca de tabac  “Estelada” que  un preu devenda al públic de 3,95 euros, la marca també ofereix lapossibilitat de comprar el paquet buit per un euro amb vint-i-cinc cèntims, evidentment una oferta per a col·leccionistes.

L'ordre d'autorització al BOE