Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 24 de maig del 2014

#VagadeFamJaumeSastre. Comunicat del Secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca


El membres del secretariat de la recentment constituïda ASSEMBLEA SOBIRANISTA DE MALLORCA reunits en sessió de junta ordinària avui dia 23 de maig, a la Casa Llarga de Can Gazà, volem expressar el nostre suport al professor de l'IES Llucmajor, Jaume Sastre que es troba des del passat dia 8 de maig  en Vaga de Fam per una Educació Digna de Qualitat i en Català.
Així mateix, per la potestat que li confereix al  Senyor José Ramón Bauzá detenir des de les passades eleccions autonòmiques la presidència del Govern de la Comunitat de les Illes Balears, li pregam que de la manera més urgent i vertadera posi en marxa les reunions de diàleg per a la  negociació amb els representants de les organitzacions de docents de les Illes Balears, posant fil a l'agulla per la resolució d'aquest conflicte que fa tants de mesos que dura i que tant de perjudici provoca a tota la ciutadania, i en especial dels alumnes de les Balears.
Finalment, si més no, demanam al Senyor president que, per motius humanitaris estableixi el diàleg a que se l'insta a fi d'aturar aquesta vaga de fam.

Pel Secretariat de L'ASM:

       Presidenta             Vicepresident               Secretari                      Tresorer          
  Mª Antònia Oliver       Josep Planas            Jaume Calafell            Josep Muncunill     
 A la Casa Llarga, Palma a 23 de maig de 2014

Pàgina de Jaume Sastre a Facebook

Help Catalonia ha endagat una campanya d'auto-fotografia amb el cartell de suport per fer visible la vaga. Us proposem de sumar-vos-hi

També podeu fer visible el vostre suport des de Twitter

Podeu enviar missatges d'ànim i suport a l'adreça @vagadefam