Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

diumenge, 16 de juny de 2019

IB3, TV3 i À Punt estrenen ‘Favorits’, la primera producció conjunta

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficialRedacció VilaWeb


IB3, TV3 i À Punt estrenen el programa d’entreteniment ‘Favorits’, que té la intenció d’explicar les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereix el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores. És el primer programa d’entreteniment coproduït per IB3, À Punt i TV3. La primera cadena que l’emetrà és IB3, avui mateix a les 20.00; À Punt l’estrenarà demà a les 21.15, i TV3, dimecres vinent, a les 22.15.

El programa fa una selecció dels continguts més sorprenents sorgits d’internet en què la tecnologia té un paper molt important. En aquest cas, els protagonistes són les persones: l’internet de les persones enfront de l’internet de les coses.

Cada capítol durarà uns 25 minuts, dividits en històries de dos minuts, peces curtes de xarxes socials i tres peces de producció pròpia sobre el sector d’innovació local de cadascun dels territoris de les televisions coproductores (les Illes, el Principat i País Valencià). El programa no té presentador, però sí un narrador que se situa en el punt de vista de l’espectador, capaç d’aportar les seves idees, fer broma i ser crític. Aquesta narració és diferent per a l’emissió de cada cadena.

En el primer capítol, s’explicarà un invent per a lluitar contra la malaltia de l’Alzheimer a pedalades. ‘Robots enfadats’ és l’inspirador cas d’una jove americana que va perdre un braç en un accident i ara fa esquetxos còmics sobre el seu braç amputat. El programa també inclourà el cas d’un científic que va descobrint la personalitat dels peixos. També es veurà el treball d’uns joves valencians que ajuden a fer el tren més ràpid del món i el ressorgiment d’un poble gràcies als grafits.

Font: https://www.vilaweb.cat/noticies/ib3-tv3-a-punt-estrenen-favorits-primera-produccio-conjunta/


Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial