Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 23 de setembre del 2017

La resta del país no pot callar davant el setge que es duu a terme a Catalunya


El conjunt d'entitats d'arreu dels Països Catalans que integren la Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) han expressat el seu «total suport a la celebració del Referèndum per a l'autodeterminació i al procés democràtic que està duent a terme el Govern de la Generalitat de Catalunya amb el suport de la majoria social de Catalunya». En aquest sentit, han afegit que essent conscients que la «vulneració dels drets socials i polítics per part del Govern espanyol de l'Estat afecta directament una part del territori, la resta dels Països Catalans no podem romandre en silenci».
Per això, des de la FOLC han recalcat la seva «ferma» defensa a la democràcia i el dret a votar al referèndum de dia 1 d'octubre. «Condemnam la repressió que el Govern espanyol està exercint de forma impune a les institucions catalanes i als partits polítics. Encoratjam els ciutadans i les ciutadanes de tot el territori a manifestar-se als carrers de manera pacífica i permanent mentre duri la vulneració dels drets i les llibertats fonamentals per part del Govern de l'Estat», han finalitzat.

Font: FOLC: «La resta del país no pot callar davant el setge que es duu a terme a Catalunya» » Balears » Balears » dBalears.cat

Pots seguir Boladevidre
Twitter:       @Boladevidre
Google+:    https://plus.google.com/u/0/1006401424208124