Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dilluns, 26 d’octubre del 2015

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca insta a fer un pacte de país a Manacor

Font: L'Assemblea Sobiranista de Mallorca insta a fer un pacte de país a Manacor

Miquel Oliver a l'homenatge als republicans de Porreres

Més de 400 persones mostren sel seu suport a Miquel Oliver (MÉS), ja que serà desallotjat com a batle el 4 de novembre com a resultat de la moció de censura presentada pel PI, PP i AIPC-SYS.

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM)ha reclamat als partits polítics Més, Esquerra i Pi que girin full davant els darrers esdeveniments ocorreguts a Manacor i iniciïn negociacions per formar un pacte de país al govern municipal.

Des de l'ASM no ens cansarem de recordar que els nostres partits tenen per endavant la tasca prioritària de defensar Mallorca davant l'espoli fiscal que patim a mans de l'estat espanyol, que afecta directament els serveis públics i la qualitat de vida dels mallorquins i constitueix el principal problema que han d'encarar les nostres institucions.

Cal tenir present també que els ajuntaments es veuen igualment perjudicats per la manca de finançament estatal, que la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració Local, aprovada pel PP, no només consolida sinó que acompanya d'una retallada de competències.

Tot plegat ens du de bell nou a fer una crida a evitar els enfrontaments fratricides a les institucions municipals, que poden repercutir negativament en la imprescindible unitat d'acció dels nostres partits davant la recentralització i l'espoliació econòmica de què som objecte per part de l'Estat.

Suport a Oliver

Més de 400 persones es van concentrar divendres davant l’Ajuntament de Manacor per donar suport a Miquel Oliver (MÉS) i l’equip de govern format per MÉS-Esquerra, PSIB i Volem.

Els assistents van cridar consignes a favor del batle i van aplaudir durant la seva sortida de la casa consistorial. Oliver serà desallotjat com a batle el pròxim quatre de novembre com a resultat de la moció de censura presentada pel PI, PP i Agrupació Independent de Portocristo (AIPC-SYS).

Oliver va qualificar el pacte de la moció com un «pacte pirata» i va lamentar que «només ens han deixat quatre mesos i mig per governar, hem treballat com possiblement ningú ho ha fet i ens expulsen per la por que ens tenen».

«Vam dir que aprovaríem el PGOU a finals de gener, però no és el mateix defensar interessos particulars que els generals, s'han posat nerviosos quan hem començat a investigar la gestió dels últims mandats, tenim sospites molt greus sobre un regidor», va afegir el regidor Joan Llodrà.