Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dissabte, 14 de febrer del 2015

Participa en la Nit de les Lletres Catalanes

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous dia 19 de febrer de 2015 a les sales de la Societat Coral el Micalet

Després d’uns anys de parèntesi, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana(AELC) ha decidit reprendre de nou, en la seua setena edició, la Nit de les Lletres Catalanes, una idea del malaguanyat i polifacètic Simó Aguilar que, des del Club “A la Nostra Marxa”, va iniciar l’any 2002. En aquesta iniciativa, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) col·labora, en coherència amb el nostre objectiu de promoció de la llengua i la cultura, i és per això que us informem de l’acte i us convidem a participar-hi.


ACPV / València


L’acte està obert a qualsevol persona interessada en la literatura catalana actual i consistirà en la presentació de les novetats literàries d’aquells escriptors i escriptores que ho desitgen, un sopar popular i una mostra dels llibres presentats, que es podran adquirir amb la signatura dels autors.


Tots aquells que heu publicat algun llibre de qualsevol gènere literari durant els anys 2013 o 2014 (o que l’acabeu d’editar) hi podreu participar en la presentació de les vostres obres. Quan confirmeu la participació, ens heu d’indicar el títol del llibre que presentareu i l’editorial on s’ha editat, abans del 31 de gener, per tal d’adquirir-ne exemplars i fer-ne la mostra.

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous dia 19 de febrer de 2015 a les sales de la Societat Coral el Micalet (c/ Guillem de Castro, 73) i començarà amb un sopar a les 20.30 hores, per continuar amb la presentació de les novetats literàries  per part dels seus autors. Durant la sobretaula,els comensals podran gaudir d’una mostra dels llibres presentats i de la compra i signatura d’exemplars.

La novetat d’aquesta edició és que l’AELC organitza l’acte, amb la col·laboració d’ACPV, la Societat Coral El Micalet, i la llibreria Tres i Quatre, que s’encarrega de la mostra i la venda de llibres.

Apunteu-vos-hi i gaudirem d’una trobada en què, a més d’espectadors, podrem ser-hi protagonistes, a banda de fruir d’un bon sopar en bona companyia.

Com? Posant-vos en contacte amb l'oficina de l'AELC (telefonant al 93 302 78 28 o enviant un correu a aelc@escriptors.cat) per confirmar la participació i reservar el sopar fins al 8 de febrer (15 € per persona que caldrà abonar al c/c de l'AELC - ES50 2100 0900 9902 0871 9337). Òbviament, podeu anar-hi acompanyats..