Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 30 de gener del 2019

Tots els actes prevists per a protestar contra el trasllat dels presos polítics

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

Demà hi haurà una 'bona nit' especial als Lledoners · L'ANC ha convocat un acompanyament de suport i mobilitzacions de protesta a les capitals de comarca i a Barcelona

presos polítics


El trasllat dels presos polítics el primer de febrer a Madrid ha fet que s’hagin organitzat diversos actes de suport i de protesta contra el judici. L’ANC va anunciar ahir un acompanyament als vorals i ponts en el trajecte amb pancartes i estelades i concentracions a la tarda del dia del trasllat a totes les capitals de comarca i als Jardinets de Gràcia de Barcelona. L’endemà, l’entitat independentista ha convocat una mobilització contra el govern i el parlament a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, amb l’argument que podrien revertir aquesta situació.


Respecte de l’acompanyament, l’ANC ha anunciat que se sortirà dels vorals de la C-55, al polígon industrial del Pla dels Vinyats, fins a la rotonda de l’Eix Transversal, sense entrebancar el trasllat. Els Mossos d’Esquadra portaran els set presos dels Lledoners i les dues preses del Puig de les Basses i del Mas d’Enric fins la presó de Brians 2, on es farà l’intercanvi de custòdia amb la Guàrdia Civil per a dur-los a Soto del Real, els homes, i a Alcalá Meco, les dones.

Així mateix, l’entitat demana a la gent que estigui ‘molt atenta’ a les xarxes socials i al seu canal de Telegram per a reaccionar ‘molt ràpidament’ quan comenci el trasllat.

Una ‘bona nit’ especial
L’activista Joan Bona Nit ha anunciat que demà faria un acte especial als Lledoners. S’enlairaran 211 globus biodegradables, un per a cada ‘bona nit’ cantat, amb la paraula absolució una volta acabi. ‘Tothom qui ho desitgi podrà apadrinar un globus i escriure-hi un missatge personal’, ha informat.


Mostra la imatge al Twitter
📢 S'acosta l'acomiadament.
Dimecres tornarem a enlairar el nostre reclam.211 globus (biodegradables) amb la paraula #ABSOLUCIÓ sobrevolaran el cel de Lledoners després del #BonaNit.Qui ho desitgi podrà apadrinar un globus amb el seu missatge personal.Junts per la seva #ABSOLUCIÓ
686

L’acte començarà a les 20.45 i l’enlairament de globus anirà acompanyat de ‘Els segadors’, interpretat pel violí de Toni Roviró.

A la presó del Mas d’Enric, Òscar Cid continuarà tocant cada vespre a les 19.00 el ‘Cant dels ocells’ amb saxo, en suport de la presidenta Carme Forcadell. Cid ha explicat que continuaria fent-ho mentre duri el judici contra l’1-O.





Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial