Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dilluns, 6 d’octubre del 2014

Senyera TV, un nou projecte televisiu al País Valencià


Publicat a Racó català diumenge 21 de setembre del 2014

http://www.racocatala.cat:80/noticia/34662/senyera-tv-nou-projecte-televisiu-pais-valencia?id_butlleti_enviar=98&utm_source=butlleti_article&utm_medium=butlleti&utm_campaign=senyera-tv-nou-projecte-televisiu-pais-valencia

Han engegat una campanya a la plataforma totSuma per titrar endavant la nova televisió

La plataforma de micromecentage totSuma ha engegat una campanya per tirar endavant un nou canal de televisió al País Valencià. Senyera Televisió, el nom d'aquest projecte televisiu web, vol recaptar 10.000 euros per pagar les principals despeses inicials que els permetin començar a emetre.  
Els impulsors expliquen que a través d'aquesta televisió volen "transmetre al món la nostra llengua i la nostra cultura". Aquest projecte neix de la iniciativa d'un grup de joves valencians d'entre 14 i 23 anys. 
En la campanya de totSuma, els impulsors expliquen que es comprometen a construir una televisió amb "professionalitat, culturització, en valencià, amb criteri, plural, feta per al País Valencià, amb llibertat d'expressió, realitat i diversitat".  
Encara queden uns 30 dies per finalitzar la campanya i recollir el total de 10.000 euros que es necessiten per finalitzar-la amb èxit.