Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 20 de març del 2014

MOBILITZACIÓ. 29 de març: nova manifestació pel manteniment de les unitats i les escoles.

El Cremona d’Alaquàs fa avui un mes que manté el tancament
Avui 18 de març fa quatre setmanes que el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs manté un tancament indefinit en defensa del manteniment de la única unitat d’infantil que la Conselleria pretén suprimir el curs que ve i que obligarà al tancament del centre en un futur. La lluita del Cremona s’ha convertit en un exemple i símbol de la lluita per l’escola pública al País Valencià.
STEPV crida a tota la comunitat educativa a participar de la marxa del 22 a Madrid i de les columnes del 29 a València
És precisament en el marc de l’assemblea del Cremona on s’ha acordat convocar una nova manifestació a València el pròxim dissabte 29 de març, a les 11h. La manifestació consistirà en quatre columnes que eixiran des de diferents punts de la ciutat i confluiran en la plaça Manises. 


En concret, aquestes quatre columnes són:
Nord: Eixida des de la confluència de l’Avinguda Peset Alexandre i Primat Reig. Av. Constitució fins el riu, Pla de Saïdia i Guadalaviar, Pont dels Serrans, Carrer Serrans fins plaça Manises.
Sud: Sant Agustí, Sant Vicent, Periodista Azzati, Plaça Ajuntament, Sant Vicent, Plaça Reina, Micalet, Pl. Mare de Déu, Manises.
Est: Facultat de Geografia i Història (Blasco Ibáñez, 28), Blasco Ibáñez, General Elio, Pont del Real, Pintor López, carrer del Salvador, Carrer de l’Almodí, Plaça Mare de Déu, plaça Manises.
Oest: Avinguda del Cid (parada de Metro), c/Linares, Àngel Guimerà, Ferran el Catòlic, Quart, Cavallers, Plaça Manises.

En cada una d’aquestes columnes aniran representants de la comunitat educativa dels centres escolars afectats per les supressions de l’arranjament escolar i tots aquells altres centres i persones que defensen l’escola pública.
Però prèviament, el dissabte 22 de març cal anar a Madrid a donar suport a les marxes de la dignitat que han anat eixint durant aquest mes de març des de tots els punts de l’estat espanyol i confluiran el 22 en una gran manifestació a Madrid en rebuig a les polítiques econòmiques i socials del govern de Rajoy. Tant STEPV-Intersindical Valenciana com el Ciutat de Cremona hi acudiran a la manifestació. És per això que s’estan organitzant autobusos per acudir el pròxim dissabte a Madrid. Des de STEPV fem una crida a tota la comunitat educativa a participar de la marxa del 22 a Madrid i de les columnes del 29 a València perquè també s’escolte la veu de l’escola en aquestes marxes de la dignitat i en la defensa de l’escola pública.
Més informació sobre les marxes en aquest enllaç.
FONT: http://stepv.intersindical.org/noticies/article/29_de_marc_nova_manifestacio_pel_manteniment_de_les_unitats_i_les_escoles