Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimecres, 12 de març del 2014

Marxa i Festa intercomarcal de l'Educació Pública, 29 de març a Ontinyent

La Marxa i la Festa intercomarcals de l'Educació Pública que estem coorganitzant amb l'Ajuntament d'Ontinyent i amb la col·laboració de l'STEPV, del Consell Local de la Joventuti de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la defensa i ús del valencià-Escola Valenciana ja va agafant forma i molta força.

Per a la Marxa, tenim l'orgull de poder dir que hi comptem amb els tabals i les xirimites del grup ontinyentí El Regalli gràcies a Ad Libitum ens hi acompanyarà a més una batucada molt especial.
El verd serà el color protagonista de la jornada, així que us animem a vindre de verd, color de la Marea Verde estatal (i en breu, de la Marea Verda País Valencià) i a portar el banderí de la Marxa. Us recordem que hem posat a la venda les samarretes de la Plataforma PROU amb el lema "L'Educació Pública no es toca" i que podeu encomanar al nostre correu-e.

Acudirem tots i totes a la Plaça de la Concepció i la Marxa s'iniciarà a la rotonda més emblemàtica de la ciutat: la rotonda dels Moros i Cristians. Pujarem cap a munt per l'avinguda Daniel Gil i seguirem pel carrer Josep Iranzo fins acabar al recinte firal, on a l'aparcament de la Sala Gomis ens estarà esperant un taller d'elaboració del pa de mans del Gremi de Panaders d'Ontinyent, un taller per a cantar, ballar i aprendre amb Samarucs, a més, els xiquets i xiquetes podran provar com és anar en xanques, es podran provar els coneguts cabets i aprendre a tocar lesclosques. Hi comptarem amb els companys i companyes de la Plataforma MildeNou i amb l'Associació d'Editors del País Valencià.

Amb una gimcana informativa, podrem conéixer què és l'arranjament escolar, per què se suprimeixen unitats i quines, què és la Lomqe i per què ens hi oposem.
Des de la Plataforma PROU no ens cansarem d'agrair-vos a tots i totes la vostra col·laboració en la Marxa i la Festa de l'Educació Pública. GRÀCIES!!

Les actuacions seran intercalades amb lectures de manifestos en defensa de l'educació pública. 


US ESPEREM A TOTS I A TOTES!!